Over de dag moet de huid beschermt worden tegen het zon licht en externe milieu invloeden. ‘S nachts moet de huid regeneren en herstellen. Een goede nachtcrème dient dus te voorzien in hydratatie en essentiële voedingsstoffen.
De in Duitsland gemaakte producten van retipalm zijn optimaal afgestemd op deze behoefte.
retipalm gebruikt alleen die ingrediënten, waarvan wetenschappelijk of medisch bewezen is, dat ze een verschil maken voor de huid.  
De crèmes bevatten geen synthetische geurstoffen, geen parabenen, geen dierlijke extracten, geen kleurstoffen, noch paraffine (minerale olie)
De producten van retipalm worden ook goed verdragen.

 

Stap 1: Soft Performance

Soft Performance Night - Normal to Dry Skin

Soft Performance Night Normal to Dry Skin

De Soft Performance nachtcrème – normale tot droge huid – is bijzonder geschikt voor de normale tot droge huid. De gebruiker moet noodzakelijkerwijs beginnen met stap 1 en de huid geleidelijk laten wennen aan vitaminen in hoge concentratie.

Gebruik: Aanbrengen in de avond op grondig gereinigde en getonnificeerde huid. Voor extra droge huid eerst  Vitamin Hydrogel toepassen

Soft Performance Night - Normal to Oily Skin

Soft Performance Night Normal to Oily Cream

de optimale verzorging tijdens de nacht voor de vette tot normale huid. Rijk aan vitamine A, C en E en Beat-Caroteen. Verrijkt met met kostbare natuurlijke oliën en lipiden. Deze ingrediënten ondersteunen de unieke anti-aging formule en bevordert het herstel en regeneratie van de huid tijdens de nacht. Het beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering en onderhoudt een duurzame elasticiteit en tint van de huid. Deze crème is aangepast aan een vette huid tot normale huid (of gecombineerd) en trekt snel in zonder een vette film achter te laten.
De gebruiker moet noodzakelijkerwijs beginnen met stap I en de huid geleidelijk laten wennen aan vitaminen in hoge concentratie.

Stap 2: High Performance

High Performance Night Cream

High Performance Night Cream

Enkel te gebruiken na een voorgaande behandeling met een nachtcrème van stap 1 (Soft Performance Night). Wanneer een gebruiker een behandeling met Soft Performance achter de rug heeft is de huid meestal genormaliseerd en zodoende wordt geen onderscheid meer gemaakt qua huidtype (vet – droog).
High Performance bevat nog hogere dosissen vitamine dan Soft Performance.

Gebruik: ’s avonds op de gereinigde en getonificeerde huid aan brengen.

Stap 3: Top Performance

Top Performance Night Cream

Top Performance Night Cream

Een premium verzorging tijdens de nacht die aan het medicinale grenst. Om reden van zijn nog hogere vitamine concentraties (A, C, E en Beta Caroteen) moet eerst respectievelijk stap 1 en 2 nacht crèmes gebruikt worden. Dit om de huid te laten wennen aan de steeds opklimmende dosissen vitamines.
Vooral aanbevolen voor zeer atrofische en zonne beschadigde huid.
Voor jonge (<40j) is deze nachtcrème niet geschikt.

Gebruik: ’s avonds op de gereinigde en getonificeerde huid aan brengen.