Een serum is vaak een sterker geconcentreerd water in olie emulsie. In vergelijking met bijvoorbeeld een crème is een serum dunner en vloeibaarder en trekt snel in de huid. Daarnaast zorgt een serum specifiek voor een bepaald probleem op de huid.

Vitamine C Booster

Vita C Booster

Vollere huid en stevigere contouren: hoog gedoseerde vitamine C, vitamine E en soja-isoflavonen (fytohormonen) laten de gestreste huid er jonger en gladder uitzien. De combinatie van deze drie actieve ingrediënten stabiliseert de bloedvaten en remt ontstekingen – de huid ziet er weer fris en zacht uit. Het concentraat is bijzonder geschikt voor de gerimpelde, gepigmenteerde, door de zon beschadigde, met littekens bedekte en couperosehuid.

Te gebruiken:
‘s morgens en ‘s avonds, de concentraten na mekaar aanbrengen na de reiniging en de toner en afwerken met een dag- of nacht crème
Ideaal ter bestrijding van slappe huid op de wangen, hals of decolleté en zeker peri-menopauzaal.

Hyaluron Booster

Hyaluron Booster

De zachte, vetvrije gel hydrateert intensief, kalmeert de huid en versterkt de weerstand. Rimpels veroorzaakt door droogte worden zichtbaar verminderd, de huid ziet er voller uit en heeft een jeugdige uitstraling. Hyaluron Booster is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de zeer gevoelige huid en ook voor de ogen. Dankzij het stimulerende violette glas met een praktische pompdispenser is de Hyaluron Booster effectief, zuinig en optimaal verdragen.

Masseer ’s ochtends en’ s avonds op een gereinigde, strakke huid. Gebruik de juiste verzorgingsproducten voor retipalm direct zonder ze te laten drogen.

Activ Retinol 1

Active Retinol 1 30ml

ACTIVE RETINOL 1, het instapconcentraat voor een huid die extra  vitamine A kan gebruiken maar evenzo als langdurige therapie voor een jonge, onzuivere huid.
Toepassing: ’s Avonds na het reinigen en de toner enkele druppels aanbrengen, even laten inwerken en daarna de juiste retipalm nachtverzorging gebruiken.

Activ Retinol 2

Activ Retinol 2 30ml

ACTIVE RETINOL 2, het opbouw- en instapconcentraat voor de huid die al gewend is aan vitamine A.
Toepassing: ’s Avonds na het reinigen en de toner enkele druppels aanbrengen, even laten inwerken en daarna de juiste retipalm nachtverzorging gebruiken

Activ Retinol 3

ACTIVE RETINOL 3, het opbouwconcentraat en de langdurige therapie voor gerimpelde huid, hyperpigmentatie en littekens op de huid.
Toepassing: ’s Avonds na het reinigen en de toner enkele druppels aanbrengen, even laten inwerken en daarna de juiste retipalm nachtverzorging gebruiken.