Acne

Een gezonde huidverzorging begint met een grondige reiniging van de huid. Retipalm biedt de juiste cosmetica voor de speciale behoefte van de vette en acneïsche huid. Onze producten bevatten alleen ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is en die het verschil kunnen maken. Ze bevatten geen geur- of kleurstoffen, parabenen of dierlijke extracten. Daarom worden onze producten zo goed verdragen

Deep Pore Purifiant Concentrate

Speciaal afgestemd op de behoeften van de vette, onzuivere huid, reinigt dit adstringerend, anti-inflammatoire en anti-bacteriële concentraat diep in de poriën, met actieve ingrediënten zoals kamfer, menthol en tea tree olie. Het resultaat is een frisse, schone huid. De smet gevoelige huid is nu optimaal voorbereid voor de volgende dag- of nachtcrème.Gebruik: een druppel concentraat in de handen met wat water opschuimen en dan aanbrengen door zachte massage.  Daarna afspoelen met veel warm water. Voor een grondige reiniging het proces eventueel herhalen.Door het vacuüm dispenser systeem werkt het concentraat economisch en effectief tegelijkertijd. Een druppel is voldoende.

Kopen

Sebum Control

Ontworpen, speciaal voor de behoeften van de vettige en onreine huid.
De Zilver glinsterende Gel-Crème, zorgt voor een intensieve hydratatie, werkt koelend en neemt het overtollig vet weg.
Het Micro-Zilver legt zich in de oneffenheden van de huid en oefent een anti-microbiële werking uit. Natuurlijke Melkzuren reguleren de Ph en verwijderen de overtollige huidschilfers.

Gebruik: eerst de huid reinigen met Deep Pore Purifiant en daarna Tonificeren met Intensiv Toner. Aansluitend Sebum Control aanbrengen in de plaats van de dag crème (Performance gamma).Ideaal als make-up basis.

Kopen

Clear Skin Concentrate

Met zijn vetvrije formule kan dit liposomen concentraat de overmatige talg produktie reguleren en de heling van puistjes en mee-eters bevorderen.
Isolutrol en Linolzuren hebben een synergische werking in de reducerende werking op comedonen. Ureum hydrateert en melkzuren reguleren de PH. Dit alles levert een verbetert huid beeld.
Gebruik: reinig eerst de huid met Deep Pore Purifiant en tonificeer met Intensiv Toner. Aansluitend Clear Skin uitgebreid op de aangetaste zone aanbrengen.
Eventueel nog af te werken met Sebum Control (bij glimmende huid) of Soft Performance Day Cream normal to Oily

Kopen