Reinigers

Elke huidverzorging begint met een grondige reiniging.
Op het oppervlak van de huid, waar verschillende excretie en uitwisseling processen plaatsvinden, laten externe en interne invloeden hun sporen na.
Water oplosbare stoffen zoals vuil, zijn gemakkelijk te verwijderen. Maar lipofiele vervuiling, cosmetica resten, talg en huidresten vereisen speciale reinigingsmiddelen.
Agressieve producten zoals alkalische zepen moeten vermeden worden omdat ze de huid uitdrogen en het natuurlijk evenwicht verstoren.
De retipalm reinigingsproducten zijn afgestemd op verschillende huidproblemen. Ze verwijderen grondig de externe als de natuurlijke vervuiling zonder daarbij de pH van de huid te verstoren.
Daarenboven bereiden ze de huid perfect voor op de dag- en nachtverzorging.Alle producten van retipalm zijn vrij van parfum, dierlijke extracten, parabenen, kleurstoffen en minerale olie. Daarom passen ze perfect bij de huid.

Mild Cleansing Cream

Deze milde crème, rijk aan vitamine E, verwijdert voorzichtig, de resten van make-up en andere onzuiverheden.
De huid wordt hierdoor perfect voorbereid voor de volgende handeling en ziet erdoor glad en stralend uit. De hoge concentratie van Panthenol in deze crème verhoogt de capaciteit van de huid om vochtvast te houden.De Mild Cleansing Cream is geschikt voor alle huidtypesin het bijzonder voor de droge en gevoelige huid.

Te gebruiken: zowel ‘s ochtends als ‘s avonds om het gelaat, de hals of het decolleté te reinigen.  Zachtjes laten intrekken. Afspoelen met warm water, gevolgd door een toner om op te frissen en vervolgen met een crème van het dag- of nacht gamma. Dankzij de vacuüm de dispenser is deze gezichts-reinigingscrème zeer effectief en economisch tegelijk.

Kopen

Intensiv Cleansing Foam

Deze licht schuimende reinigingsgel verwijdert grondig maar voorzichtig make-up resten en onzuiverheden. Men verkrijgt een stralende teint en de perfecte voorbereiding voor de volgende handeling. De Intensiv Cleansing Foam bevat het ingrediënt Hamamelis, welk licht samentrekkend werkt, waardoor het ook kan gebruikt worden door mannen voor het scheren.
Deze Foam is ideaal voor bij een vette huid en voor iedereen die een meer intensieve reiniging verkiest. Bovendien kan het ook gebruikt worden als een neutrale douchegel. 

Gebruik: breng een kleine hoeveelheid schuim aan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds op gezicht, hals en decolleté. Afspoelen met warm water en afwerken met Toner ter voorbereiding voor dag- of nachtcrème. Door de vacuum dispenser is ce foam uiterst effectief en economisch in gebruik.

Kopen

Deep Pore PurifiantConcentrate

Ontwikkeld voor de specifieke eisen van een vette huid en de huid met een neiging tot onzuiverheden. Dit adstringerend, anti-bacterieel concentraat stopt ontstekingen van de huid met dehulp van volgende ingrediënten: kamfer, menthol en tea tree olie die diep poriën binnendringen, zonder de huid uit te drogen. Het resultaat is een fris en schoon gevoel op de huid. Een onreine huid  wordt nu voorbereid op de best mogelijke manier voor dag- of nacht verzorging.

Gebruik: een kleine druppel tot schuim brengen op natte handen. Dan masserend aanbrengen op het gelaat.  Daarna afwassen met lauw tot warm water. Bij sterk onreine huid kan deze handeling nog eens herhaald worden. Het concentraat is super effectief door gebruik te maken van een vacuum dispenser, welke ook een economisch gebruik toe laat. Eén druppel in de hand is genoeg.

Kopen