BB Cremes

Een licht getinte huidskleur wordt vaak gelijkgesteld met een levendige, succesvolle uitstraling. Met deze Make Up van retipalm worden onreinheden en en oneffenheden gelijkmaken en vloeiend weggewerkt.
De Calming BB cream is aangereikt met minerale pigmenten en is verkrijgbaar zijn in de tint Ivory:   Het geeft de huid een mooie egale tint. Deze cream is uiterst camouflerend maar ook kalmerend en herstellend. 

BB Cream Blemisch Balm

Echte BB Creams worden gekenmerkt door een dubbel effect: ze kalmeren de huid en geven de huid een egaal uiterlijk. Door Visagisten worden ze beschouwd als het geheime wapen om huid-compatibele kleuraccenten te zetten en consistente resultaten te bereiken. Om tint te verkrijgen met een optimale tolerantie, gebruikt retipalm minerale pigmenten die harmonieus opgaan in de huidskleur. Panthenol, allantoïne en bisabolol kalmeren de huid,  vitamine E en beta-caroteen onderhouden en versterken  de veerkracht van de huid.
Men kan deze crème puur gebruiken om een teint te zetten maar ook in de hand (voor aanbrengen) vermengen met een dagcrème of een zonnecrème van retipalm – weliswaar op een eerst gereinigde en getonificeerde huid.

Kopen